I fredags så deltog vi på välgörenhetsmiddagen för RePower. Syftet med kvällen var att samla in medel till omgång tre som planeras till januari 2024. Ett projekt som har till syfte att arbeta med aktiva Ukrainska militärsjukvårdare och volontärer. I juni deltog Martin och höll i Qigongpass för både grupper och individer under omgång två där cirka 80 personer från Ukraina deltog.

Fredagskvällen innehöll auktion av hantverk, foton med mera från Ukraina, tal från Ukrainska ambassadören med flera och en underbart god 4-rättersmiddag tillagad av en ukrainska kock som rest ändå från Ukraina för att tillaga detta på restaurang Grodan i Stockholm.

Under kvällen visades också en nygjord film med filmklipp från fronten och från tidigare omgångar av projektet. Många tårar och känslor som kom fram då.

Läs mer om projektet www.repower.ngo och hur du kan stötta denna oerhört viktiga insats!

Slava Ukraini!